Saturday, April 21, 2007

Mare-i puterea Domnului, dar si mintea omului!


In lumea publicitatii, imaginii si spectacularului, un lucru nu mai este suficient SA FIE, trebuie sa si PARA. In periplul meu pe acest world wide web am dat peste o productie neaosa... Campania Furazolidon, promovata pe site-ul povestistanjenitoare.ro. Va propun sa o analizam:
1. Textul de pe site este foarte greu de citit, folosesc un font ciudat pe un background mucigait…. halal accesibilitate.

2. Premii ?…. nu exista premii pentru utilizatori, premiile sunt date povestirilor, acestea fiind transpuse in clipuri video sau postere. Nici macar ceva simbolic, o pastila de-a lor…. pentru nevoi, NU !

3. Imaginea site-ului…mai Cimitirul de la Sapanta de atat nu se poate!!! Cu o melodie sugestiva si un header plin cu iarba. Ce vor sa insinueze???… e o nesimtire subtila si nefolositoare.

De asemenea, se mizeaza si pe aspectul psihologic: cica Furazolidon nu e o solutie doar la problema de burta, ci si la stanjeneala sociala adiacenta. :O :O :O
In final, ma macina o intrebare, nelamurire, neclaritate: ce natura are o o astfel de campanie? E campanie comerciala pro-Furazolidon… sau o campanie nationala anti-diaree?

8 comments:

Anonymous said...

sterge-l! blogul nu postul!

adrianpopa said...

Fii atent bai ANONIMULE! Se scrie "Blogul, nu postul", dar banuiesc ca nu te duce creierul ala, mai mic decat o virgula :))...
Bun titlu, ti se aplica, ANONIMULE..."Mare-i puterea Domnului, dar si mintea omului"...
MA bucur sa cunosc specimene ca tine, ma numesc Adrian, tu anonim??!
Eh, fiecare cum se simte.

adrianpopa said...

Chiar ca o campanie de rahat, baby :)) Remember. There's no bad publicity,only publicity :P
Da-i inainte cu incredere ca p-asta ai zis-o bine. Very funny

Madalina said...

Intr-adevar baby, there's no bad publicity, only publicity. Iti multumesc pentru tot, pentru toti pasii pe care ii face impreuna, mana de mana.

Madalina said...
This comment has been removed by the author.
Madalina said...

Cat despre tine, stimate anonim...critica ta ma lasa doar nedumerita...tu ai ce face pe acasa...sau ai probleme de socializare? "Sterge-l! Nu postul blogu!". Te miri cam mult pentru un nebagat in seama... Ce atat patos in tine!Ti-a murit pisica?
P.S: iti multumesc pt ca imi faci vizualizari . Data viitoare incearca varianta: "o semnam si o dam anonima" suna cunoscut?:)) Greu de crezut .=))

Anonymous said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Anonymous said...

pai bai anonymous...specifici sa nu stearga postul ci blogul...inteligenta debordeaza la tine vad...Nu/ti plac formele dar fondul...sau fundul te incita!
Macar daca ramaneai la sterge blogul nu te faceai de kk!